Een eerlijke leugenaar: Het verhaal van de ongelooflijke Randi

An Honest Liar - The Amazing Randi Story
19-01-2013

-

door
1 minuut
Leestijd:
Tijdens de afgelopen twee jaar zijn Tyler Measom en Justin Weinstein bezig geweest met het verfilmen van een lange documentaire over James "The Amazing" Randi: An Honest Liar. De film vertelt het kleurrijke leven van Randi en onderzoekt de gevaren van magisch denken en bedrog. An Honest Liar brengt ook het verhaal van Randi’s eigen betrokkenheid bij een zeer persoonlijke bedrog. In de hoop om de film binnen het jaar te voltooien, begonnen de filmmakers een Kickstartercampagne om fondsen te werven. We vragen vriendelijk om uw steun. Met uw hulp zullen we in staat zijn om een breed publiek te bereiken voor de film en de campagne voor fondsenwerving.

Hier is een link naar onze Kickstartercampagne met wat meer info over de film en een trailer: http://kck.st/W3RVWs
De Kickstartercampagne eindigt op 15 februari, dus we hopen dat u de film wil ondersteunen, ofwel financieel of gewoon door mondreclame:

  • Twitter: tweet over onze campagne. Onze handle is @AnHonestLiarDoc.
  • Nieuwsbrief: neem informatie op over onze film en de Kickstartercampagne door een link in een volgende nieuwsbrief.
  • Facebook: Schrijf een statusupdate over de campagne en "Like" de pagina van de film www.facebook.com/AnHonestLiarDoc.
  • Verspreiding: help ons contact te leggen met bloggers, schrijvers en journalisten die ons zouden willen helpen om het verhaal van een film over James Randi te verspreiden.
  • E-mails: stuur e-mails naar uw vrienden en collega's om hen aan te moedigen om dit project onder de aandacht te brengen.

We zijn erg enthousiast over de productie van An Honest Liar en om het publiek Randi en zijn missie naar waarheid te leren kennen. In de film treden beroemdheden als Penn en Teller, Richard Dawkins, Neil deGrasse Tyson en Adam Savage op. In aanvulling op het leven van Randi wordt uitgebreid ingegaan op skepticisme, illusie en hoe gemakkelijk de menselijke perceptie voor de gek wordt gehouden. Het belang van de wetenschap en de rede zullen worden geplaatst tegenover bijgeloof en schadelijk bedrog, allemaal omlijst door het leven en het verhaal van 'The Amazing Randi".

We hopen binnenkort van u te horen en danken u hartelijk voor uw steun!

Authors
Merrill Sterritt
Publicatiedatum
19-01-2013